Lifting Performance Set.

De jaarlijkse Doctor Babor set als limited edition verschijnt dit jaar in een hoogwaardig, doorzichtig tasje in praktisch reisformaat. De set bevat drie lifting performance producten: de Lifting Eye Cream Day, de bestseller, de Collagen Booster Cream en de Collagen Boost Infusion – 100% lifting performance.

Eye Cream Day: maakt glad, verstevigt het ooggebied en reduceert kringen onder de ogen voor een stralend ooggebied overdag.
Collagen Booster Cream: maakt strak en verstevigt de huid – verstevigende, verzorgende gezichtscrème voor de correctie van rimpels en afnemende weefselstevigheid.

Collagen Boost Infusion: werkstofconcentraat ter verbetering van de stevigheid van de huid.

NU € 99,90

44% KORTING


Deze kuur met perfect op elkaar afgestemde ampullen begint met hydratatie en opbouw. De kuur eindigt met regeneratie en definitieve anti-aging, voor een stralende huid binnen slechts 7 dagen. De 7 verschillende ampullen ontvouwen hun beautygeheim voor een power-skin: de geconcentreerde kracht van de werkstoffen uit de iconische BABOR Ampoule Concentrates voor een mooie huid. De set verovert niet alleen de harten van ampullenliefhebbers, maar is ook perfect voor nieuwkomers op het gebied van ampullen.

NU € 24,90

25% korting