Acné

 

Acne vulgaris, kortweg acne genoemd, is de medische term voor jeugdpuistjes. Vrijwel iedereen krijgt in de puberteit acne. Bij de één zijn het enkele puistjes, bij de ander is het een uitgebreide huidaandoening die veel psychische problemen kan geven en het plezier in het dagelijks leven kan verpesten. Acne kan soms ook na de puberteit blijven bestaan of pas op volwassen leeftijd beginnen.


Acne vulgaris wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van mee-eters (comedonen), rode pukkels (papels) en puistjes (pustels). Als er een hevige ontsteking is, ontstaan onderhuidse ontstekingen die na genezing lelijke littekens kunnen achterlaten. De juiste verzorging is van groot belang om de genezing te bespoedigen en een mooi resultaat te verkrijgen.

Schoonheidsspecialist Loes is gespecialiseerd in het behandelen van acné hierdoor kunnen acné behandelingen geheel of gedeeltelijk worden vergoed door uw zorgverzekeraar. Dit is afhankelijk van uw zorgverzekering, u kunt dit nakijken in uw zorgpolis.

Om uw huidconditie te verbeteren is het aan te raden binnen vier weken uw gezichtsbehandeling te herhalen en de geadviseerde producten pakket voor thuis te gebruiken.

 

Behandeling: Hoe vaak: Toelichting prijs v.b van product pakket
Jeugdbehandeling t/m 18 jaar Om uw huidconditie te verbeteren is behandeling binnen 4 weken noodzakelijk. Reinigende behandeling bij mee-eters en puistjes. € 35,-
Acné behandeling Binnen of om de vier weken en gebruik producten dagelijks Acné behandelingen waarbij apparatuur of intensieve peeling word ingezet. € 55,- Mogelijk met vergoeding uit de (aanvullende) verzekering. Check hier voor zelf u vergoedingen bij de zorgverzekeraar.
Microdermabrasie acné littekens Tussen de twee of vier weken Litteken behandeling ontstaan door acné. € 86,- Mogelijk met vergoeding uit de (aanvullende) verzekering. Check hier voor zelf u vergoedingen bij de zorgverzekeraar.
Microneedling acné littekens Tussen de twee of vier weken Litteken behandeling onstaan door acné. € 95,50 Mogelijk met vergoeding uit de (aanvullende) verzekering. Check hier voor zelf u vergoedingen bij de zorgverzekeraar.

Ondernemers AGB-code 89055099

Persoonlijke AGB-code 89101773